Skip links

MKB / ZZP

Sturen op cijfers

Door onze ruime ervaring kunnen wij u op de juiste wijze van alle advies voorzien. Wij zijn op de hoogte van de laatste (fiscale) ontwikkelingen en brengen u graag op de hoogte van de beschikbare mogelijkheden voor u en uw onderneming. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

In samenwerking met u, verzorgt VMB-advies uw administratie. Wij kunnen uw administratie voor u inrichten en voor u uitvoeren. Wanneer uzelf de administratie deels of helemaal doet, controleren en beoordelen wij deze voor u. Uw gegevens worden tevens overzichtelijk verwerkt in een jaarrekening, waarmee u beter kunt inspelen op de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Iedere ondernemer heeft zijn/haar verplichtingen naar de belastingdienst toe. Zo bent u verplicht om de resultaten van uw bedrijf op te nemen in uw aangifte inkomstenbelasting . Indien u een BV  bezit, moeten uw bedrijfsresultaten opgenomen worden in uw aangifte Vennootschapsbelasting. Deze aangiften worden gedaan aan de hand van de jaarrekening die opgesteld is. Mogelijk moet u voor uw onderneming ook aangifte omzetbelasting doen, of loonbelasting. Ook deze aangiften kunnen wij voor u verzorgen.

In uw fiscale aangifte wordt ook duidelijk aangegeven welke gevolgen uw bedrijfsresultaten hebben op het bedrag dat u moet afdragen aan de belastingdienst.

Naast het verwerken en zichtbaar maken van de bedrijfsresultaten van uw onderneming, analyseren wij ook uw activiteiten en geven u zowel bedrijfsmatig als fiscaal advies. Dit houdt in dat wij, in samenwerking met u, ervoor willen zorgen dat u kunt profiteren van de fiscale regelgeving en niet onnodig belasting betaald.

VMB-advies adviseert u tevens bij diverse keuzes die binnen uw onderneming gemaakt moeten worden. De aanschaf van bepaalde zaken, maar ook de omgang met wet- en regelgeving kunnen  bepalend zijn voor de toekomst van uw onderneming. Wij proberen u hier dan ook zo goed mogelijk in te begeleiden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.